Sa ponosom Vam saopštavamo da je nova knjiga Georgij Nazarova – Tajne zdravog srca 1.deo, od sada dostupna i u klasicnom štampanom izdanju u Srbiji!

Knjigu,za sada, možete nabaviti preko udruženja Nazarov, a za sve informacije pozovite neki od naših brojeva telefona 064 1111 430 ili 063 82 505 62.

Uskoro će knjiga biti dostupna na više lokacija o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti. Takođe za par dana na našem sajtu imaćete priliku da vidite i video o novoj knjizi G.Nazarova.

 

A evo i delića nove, dugoočekivane knjige :

Priča o gospodinu M.
M. poznati ugostitelj iz Beograda, poreklom iz veoma surovih, krševitih predela Hrvatske gde je odrastao, u svojim pedesetim godinama imao je toliko ozbiljne probleme sa svojim srcem, da čak konsultacije i terpaije vrhunskih kardiologa nisu davale željeni rezultat.

Stanje se pogoršavalo, a medicinska dokumentacija sve više rasla. Ujedno je M., imajući vrlo stresan posao imao i visok krvni pritisak, visok holesterol i trigliceride, i oko 40 kilograma viška, što se naravno sve odražavalo in a ozbiljne problem sa leđima. Polako se pripremao za veoma ozbiljnu hiruršku intervenciju. Tada je M. odlučio da se vrati sistemu zdravog života nazarov, koji je pokušao da usvoji zajedno sa suprugom godinu dana ranije, ali je tada brzo odustao. Revnosno i neverovatno odgovorno, pridržavajući se programa i usavršavajući navike uz stalnu kontrolu vrhunskih lekara – M. je ubrzo krenuo da se oporavlja. Nestali su 36 kilograma viška kao i problem sa pritiskom, vrednosti holesterola i ostalih pokazatelja stanja krvi dostigli su optimalan nivo. Vrhunski kardiolog koji je vodio M. zapanjeno je izjavio da se desilo čudo i da se srce oporavilo. M. je krenuo da redovno vozi bicikl po 10-20 km, a često sa zadovljstvom sa njim napravim poneki krug oko Ade u šetnji i druženju.