Sistem zdravog života Nazarov

PRIDRUŽITE SE ONIMA KOJI UPRAVLJAJU SVOJIM ŽIVOTOM

Dešavanja

Letnja pauza

Nakon uspešno završenog seminara na Zlatiboru, Georgij Nazarov i Nazarov Tim biće na kolektivnom godišnjem odmoru od 6.jula do 2.septembra 2019. godine .

Na Vaša pitanja putem e-maila : life@georgijnazarov.com, kao i na eventualna pitanja na našoj Facebook grupi odgovaraćemo od 2.septembra 2019.

Takođe naši brojevi telefona, 064 1111 430 ili 063 82 505 62 neće uvek biti aktivni tokom odmora.

Georgij Nazarov i Nazarov TIm žele Vam prijatno leto!

Još jedna uspešna sezona je za nama

Jučerasanjim predavanjem Georgij Nazarova u Čačku završena je još jedna sezona u kojoj je bilo puno besplatnih predavanja, radionica, seminara.

Tokom ove seone družili smo se u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Vršcu, Zrenjaninu, Nišu, Zagrebu, Čačku, Vrdniku, Zlatiboru…

Na izuzetno posećenim predavanjima pričali smo u usavršavanju životnih navika putem ishrane i čišćenja organizma prirodnim načinima.

Veliko hvala, svim organizatorima, saradnicima i posetiocima na svom doprinosu!

Humanitarna akcija besplatnih predavanja, nastaviće se i u sledećoj sezoni od septembra.

Zdrav godišnji odmor

Ove godine izaberite godišnji odmor na zdrav nacin!

Tradicionalni seminar Georgij Nazarova na Zlatiboru!

29.jun do 5.jul 2019.

Prijave su u toku, broj mesta ogranicen!

Mogućnost plaćanja na rate.

Sve informacije i rezervacije pozivom na neki od naših brojeva
063/ 82 505 62 ili 064/ 1111 430

 

Radionica u BG online-u

Prošle nedelje, održana je još jedna uspešna radionica u saradnji sa BG online magazinom. Druženje je bilo lepo sa sjannom ekipom uz inspirtaivna pitanja. Sledeću radionicu zakazujemo za 21. septembar. Veliko hvala sjanim Branki i Bojanu iz BG online-a na odgovornoj i lepoj saradnji u ovoj sezoni!

BG online

Foto priča Zrenjanin

Ovom prilikom prenosimo Vam foto priču sa festivala Zdrav život održanog u Zrenjaninu prošlog vikenda. Veliko hvala organizatoru Aleksandri koja se zaista potrudila da sve bude veoma lepo organizovano. sale su bile prepune na oba predavanja, publika vrelo motivisana za odlična pitanja. Takođe veliko hvala Goranu Vučkoviću koji je došao iz Niša i zajedno sa Georgijem Nazarovom napravio lepu biciklističku turu koja je sve učinila još zanimljivijim.

Esej jedne divne devojcice

Donosimo Vam esej Nede dvanestogodišnje devojčice, ćerke našeg dragog prijatelja Gorana. Priča je napisana za istraživačku stanicu Petnica.

Festival u Zrenjaninu

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će Georgij Nazarov održati dva besplatna predavanja u Zrenjaninu na festivalu Zdrav Život.

Prvo predavanje je na programu u subotu 25.maja od 18h30 a drugo u nedelju 26.maja u 10h.

U prilogu pogledajte detaljnije informacije i ostale sadržaje festivala.

Foto priča iz Beograda

Sa predavanja održanog u subotu kod dragih prijatelja iz Ashtanga Yoga Beograd. Veliko hvala Ranku, Ani i svima na uvek divnom gostoprimstvu i sjajnoj organizaciji!