NAMASTE YOGA ZEMUN

Današnje vreme postavlja pred ljude sve veće fizičke i psihičke zahteve, u svim područijima života. Iz tog razloga sve veći broj ljudi pati od telesnih i psihičkih smetnji kao što su: stres, nervoza, posledice nedovoljnog kretanja, nesanica i depresija. Zato su danas od velikog značaja metode i tehnike za poboljšanje zdravlja i fizičke i mentalne harmonije. Najbolji način da postignete ravnotežu Vašeg tela, uma, svesti i duše je vežbanje joge koja pomaže u savladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stepena razumevanja sebe i smisla života.

Namaste Yoga Centar Zemun pruža Vam priliku da osetite sve blagodeti ove drevne discipline kroz koju se povezujete sa svakim delom Vašeg tela i sa svakom svojom ćelijom. Na časovima joge svaka ćelija se budi, snažno aktivira i ispunjava novim životom. Kroz joga praksu imate priliku da se oslobodite od stresa, smanjite bol, poboljšate disanje, regulišete telesnu težinu, pospešite cirkulaciju i gipkost Vašeg organizma, kao i da ispravite nepravilno držanje tela.

Mnogo je škola joge danas, stilova, raznih učitelja i instruktora, a zavisno o tome šta želite od joge. Pustite neka Vas srce vodi na tom putu. Slično privlači slično, pa budite sigurni da ćete kroz neko vreme dobiti ono što Vam najviše odgovara. Kada izaberete, imajte zdravog poverenja i sledite taj put. Vidite kako Vam odgovara ta praksa za neko duže vreme, kako se osećate i koje sve dobrobiti imate.

Na početku možemo prepoznati pravi put, ali tek za nekoliko godina prakse možemo to zaista i potvrditi. Ako ste ozbiljniji u jogi dobro je dolaziti kod istog učitelja. Tada je mnogo lakše i za Vas i za učitelja, jer se može pratiti kako radite i napredujete. Učitelj će tada najbolje prepoznati šta bi bilo dobro za Vas i postepeno Vas upućivati u ono što Vam treba.

Adresa: Slavonska 16b, Zemun
Kontakt: 062 31 03 52
Facebook Page: www.facebook.com/YogaCentarNamaste/
Web Page: namasteyogacentar.weebly.com