Joga S. Čolić

 

Joga centar S. Čolić je svet mira, ljubavi i opuštanja smešten u centru grada, odmah nadomak Beograđanke, u kojem Vam nudimo raznolike programe za sve koji žele da se pozabave svojim zdravljem i ličnim razvojem. Već pri samom ulasku u prostor osetićete mir i sklad, iako dolazite sa napornog posla, pod pritiskom, stresom. Pored različitih stilova joge, možemo Vam ponuditi  mnoštvo različitih edukacija, seminara, saveta za zdrav i srećniji život.

 

Naš tim čine vrhunski stručnjaci – operativni treneri life kouči koje predvodi Sanja Čolić, licencirani instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Rekreativnu jogu predaje od 2010. godine, a zvanje i sertifikat joga instruktora stekla je pohađajući školu za joga instruktore „Vidya Yoga” u Beogradu, koju vodi dugogodišnji učitelj joge Dragan Lončar. Različite stilove i praksu joge učila je od najvećih učitelja, a specijalizovala se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju, koji već godinama uspešno sprovodi učenicima i profesionalnim sportistima.

Završila je life coaching i clearing tehnike, kao i Psihodinamski Integrativni Koučing koji joj pomažu u individualnom pristupu svakom polazniku. Posebni rezultati postižu se u pojedinačnom radu, kombinacijom psihofizičkog rada kroz joga tehnike i life coaching pristup, radi dubljeg rada na sebi. Sarađivala je sa nekoliko časopisa, TV emisijama Nine Martinović, a učestvuje i kao predavač na nekoliko seminara. Takođe, u poslednje vreme bavi se i transcendentalnom meditacijom.

 

Sanja je osmislila svoj individualni pristup joge svakom pojedincu u odnosu na njegovu fiziologiju, godine ili stanje. Nije dovoljno samo vežbati, mora se voditi računa i o ishrani, okruženju, načinu razmišljanja. Važno je da naučimo da pravilno dišemo, vežbamo i radimo na sebi kroz holistički pristup životu. Kada jednom naučimo kako da primenjujemo sve to, imaćemo znanje za ceo život.

Posvećena je stalnom usavršavanju, traganju i učenju te stoga pohađa razne radionice, kurseve i seminare iz oblasti Hatha joge, Nada joge, meditacije i drugih srodnih oblasti. Završava Internacionalnu školu zvuka Gong Muse. Bavi se ćigongom i izučavanjem drevnih unutrašnjih Dao veština.

 

Yoga centar S. Čolić organizuje časove joge za sve generacije, a u našem prijatnom prostoru možete probati nekoliko različitih stilova joge:

 

-Hatha yoga je put telesne kontrole kroz položaje tela (asane) i tehnike disanja (pranajame), a smatra se da je priprema za Kraljevsku yogu. Podrazumeva i spoljašnje i unutrašnje pročišćavanje, za koju je potrebna samodisciplina. Ova vrsta yoge vezana je za pokrete i položaje tela, pa je zbog toga dobra i za rekreaciju tela.

 

-Vinyasa flow yoga odlikuje se po vrlo izraženoj fluidnosti pokreta i puno povezanih vinyasa, a jedan Vinyasa čas u zavisnosti od teme časa, može biti sporiji i uzemljujući ili pak intezivan, brži i energičniji, s nekoliko naprednih asana.

 

-Terapeutska yoga predstavlja jednostavne i precizne yogijske vežbe, mnogo disanja, vođeno opuštanje i meditacije, što čini idealan spoj za početak dana. Terapeutska yoga namenjena je vežbačima svih dobi i telesne spreme, potpunim početnicima, a i praktičarima koji se već bave jogom i traže nove načine za aktiviranje tela i opuštanje napetosti. Služi za poboljšanje opšteg stanja organizma, za opuštanje i smirenje, uklanjanje napetosti, za poboljšanje svih telesnih sistema (probavnog, endokrinog, krvožilnog), uklanjanje bolova u leđima, za građenje snage i fleksibilnosti.

 

Pored yoga sadržaja, u našem centru redovno se održavaju seminari iz:

  • Life coachinga
  • Škola Autogenog treninga
  • Zvučne kupke
  • TM meditacije
  • Saveti za zdravu prehranu sa vrhunskim stručnjacima iz tih oblasti
  • Psihoterapeutske radionice kroz pokret i yogu

 

Termini i grupe:

Ponedeljak, sreda, petak 10:30h-12h Vinyasayoga  (Milan Radonjić)

Ponedeljak, sreda, petak 20-21:30 Vinyasayoga  (Milan Radonjić)

Utorak/četvrtak 10-11:30h Terapeutska yoga  (Sanja Čolić)

Utorak/četvrtak 19-20:15h Vinyasa yoga (Lara Veličić)

Personalni  termini u toku cele nedelje uz holistički pristup svakog polaznika vodi Sanja Čolić.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona  ili e-maila:

Mob: 062/577 492
E-mail: anjas.ciloc@gmail.com

 

Pratite nas i putem Facebook-a:  https://www.facebook.com/sanja.colic.98

 

Joga S. Čolić, Resavska 30, interfon 18, IV sprat, II ulaz desno b, Beograd